Ponudba

Gostišče Juvan svojo ponudbo hrane prilagaja gostom, del ponudbe pa se vse od začetka delovanja ni spremenilo in predstavlja prepoznavnost gostišča. Ponudba je sestavljena iz slovenske in mednarodne kuhinje s poudarkom na sezonskih jedeh.

Med prepoznavne jedi Gostišča Juvan vsekakor spada goveja juha z žlikrofi, pečena telečja krača, zrezek z jurčki ter hišna orehova palačinka.

Na našem jedilniku med drugim ponujamo žolco, žabje krake, žlikrofe z parmezanom, poleg goveje juhe je vsak dan na voljo fižolova juha in gobova juha z jurčki, zrezki in biftki na najrazličnejše načine, telečja pečenka, ribe, telečja jetrca, … Imamo tudi širok izbor solat in prilog ter sladic, med katerimi posebno mesto zavzemajo zavitki.

Spomladi ponudbo popestrimo z jedmi s šparglji, spečemo češnjev zavitek in pehtranovo potico, poleti je na nanšem jedilniku veliko jedi z jurčki in lisičkami, polnjene paprike, marelični zavitek, borovnice, jagode. Jeseni je naša ponudba doponjena z racami in gosmi, rdečim zeljem ter kostanjevo rezino, pozimi pa dobite tudi koline.

V Gostišče Juvan Vas vabimo na poslovna kosila in večerje, družinska slavja in vsekakor na prijetno druženje s prijatelji. Potrudili se bomo, da Vam bo pri nas prijetno in se boste radi vračali.