Predstavitev Gostišča

Gostišče Juvan je svoja vrata v Domžalah odprlo v aprilu leta 1968. Vse od začetka je Gostišče Juvan družinsko podjetje, do upokojitve v letu 1992 je gostišče vodil Mirko Juvan skupaj z ženo in sinom, ki je po očetovi upokojitvi gostišče tudi prevzel, v letu 2010 pa se je v delo vključila tudi Mirkova vnukinja.
Gostišče Juvan je bilo v letu 2009 adaptirano in svojim gostom ponuja tri gostinske sobe, eno s 30 sedeži, dve z 20 sedeži. Od pomladi do jeseni goste postežemo na velikem vrtu v prijetni senci starega kostanja. Gostišče ima lastno parkirišče.
Gostišče Juvan svojo ponudbo hrane prilagaja gostom, del ponudbe pa se vse od začetka delovanja ni spremenilo in predstavlja prepoznavnost gostišča. Ponudba je sestavljena iz slovenske in mednarodne kuhinje s poudarkom na sezonskih jedeh.
Med prepoznavne jedi Gostišča Juvan vsekakor spada goveja juha z žlikrofi, pečena telečja krača, zrezek z jurčki ter hišna orehova palačinka.
Na našem jedilniku med drugim ponujamo žolco, žabje krake, žlikrofe z parmezanom, poleg goveje juhe je vsak dan na voljo fižolova juha in gobova juha z jurčki, zrezki in biftki na najrazličnejše načine, telečja pečenka, ribe, telečja jetrca, … Imamo tudi širok izbor solat in prilog ter sladic, med katerimi posebno mesto zavzemajo zavitki.
Spomladi ponudbo popestrimo z  jedmi s šparglji, spečemo češnjev zavitek in pehtranovo potico, poleti je na nanšem jedilniku veliko jedi z jurčki in lisičkami, polnjene paprike, marelični zavitek, borovnice, jagode. Jeseni je naša ponudba doponjena z racami in gosmi, rdečim zeljem ter kostanjevo rezino, pozimi pa dobite tudi koline.
V Gostišče Juvan Vas vabimo na poslovna kosila in večerje, družinska slavja in vsekakor na prijetno druženje s prijatelji.